Address
Shenzhen.China

Team
Young Zhang   Stone  

Scale
Small 

State
Completed 

Type
Residential  Commercial  Cultural 

Time
2012 

Area
2176㎡

Partner


 

The project is targeted to serve the community in a residential area in Dapeng, which is a seaside resort in Shenzhen. The existing large-scale and densely-built residential project feature a fashionable and landmark style, however lacking a character for leisure and relaxation.  The club will be served as the property sales Centre at an early stage. We persuade the clients to give up the attempt for luxury, yet pursue a humble presence in the nature. This would be the last chance for the entire residential area to present the life philosophy of loose, relaxation, and harmony.  The building complies with the terrain which peaks at the main entrance and flows down to the deep. An infinite swimming pool is provided to the community at the rooftop, which features a vanishing edge at one side and a long, wavy shade standing at the other side. The spacious balcony at the second floor offers a place for outdoor recreation, which is embedded with transparent glass to separate the indoors with outdoors. The building is designed to shelter in a rolling landscape, showing an indistinct and looming beauty.

上翻 下翻
关闭