China Resources Group Data Center

The canteen’s façade uses the perforated plate and the data building opposite the road to form material continuity, making the entire park a continuous and complete friendly place with multiple scale switching
The original project was completed by the Design Institute of Partial Technology and Technology, including 3 data buildings. The office building and the dormitory part exist independently and are not related to each other. First of all, starting from the friendliness of the place, we set up a wind and rain corridor with buildings in series, and then through the coordination of the landscape, we create a garden space between the dormitory building and the office building that is suitable for various activities of employees; the office building and the dormitory cooperate with each other. The two buildings have different opening modules of the column network, and are matched with simple and regular window and wall partitions. The canteen’s façade uses perforated panels and the data building opposite the road to form material continuity, making the entire park continuous and complete. Friendly place with multiple scale switching





Project information
Related Projects
0 / 0
关闭
  • INGAME
  • PROJECT
  • OFFICE
  • MEDIA
  • JOBS
  • CONTACT