Haixi Primary School Dameisha Haixi Primary School

Taking this square ring as the core space of the school's teaching group, the ordinary classroom units extend westward, and the ordinary classrooms retreat towards the landscape layer by layer, making use of the rich natural resources of the Dameisha area.
Modern education advocates the communication between students and the flexibility of teaching space. This scheme forms a square ring with dynamic functions in the school (special classroom, reading room, co-class classroom, rest area), and the square ring encloses a rich gathering place. The large atrium for activities is convenient for students to communicate between classes and after class. Taking this square ring as the core space of the school's teaching group, the ordinary classroom units extend westward, and the ordinary classrooms retreat to the landscape, making use of the rich natural resources of the Dameisha area;

The wind and rain corridor extending eastward from the square ring connects to the entrance area of the campus on the east side. The core functions of the campus entrance are the waiting area for students and the display and visitor reception area of the school;

Fanghuan stretches out the wind and rain playground and dormitory building towards the south. The southernmost dormitory building can look south to the central lake area. It can be separated from the campus management and open independently.





Project information
Related Projects
0 / 0
关闭
  • INGAME
  • PROJECT
  • OFFICE
  • MEDIA
  • JOBS
  • CONTACT